Sopa de Cabra

Amfiteatre
00:30h

Sopa de Cabra arriba al festival Sons Solers en el que serà un dels seus darrers concerts de la gira Cercle. Els gironins, que han estat els grans protagonistes de la història del rock català dels darrers 30 anys, oferiran un espectacle basat en els seus grans èxits, cançons que s’han convertit en llegendàries passant de generació en generació.
Aquesta darrera etapa de Sopa de Cabra ha tingut un gran recorregut en els seus tres anys de durada. Després d’aparèixer per sorpresa al terrat de la Oficina de Turisme de Girona per anunciar el seu retorn, davant de 8.000 persones, la banda va reafirmar el seu enorme poder de convocatòria omplint tres dies consecutius el Palau Sant Jordi, aplegant més de 15.000 persones i convertint-se en el grup en català més venedor del 2015.
Després de més de deu anys sense publicar noves cançons, l’àlbum Cercle ha estat un dels discs en català més venuts de l’any. La gira de presentació, que compta amb una producció escènica comparable a la dels grans artistes internacionals i que poques vegades es pot veure en un grup català, els ha dut a actuar a una vintena de poblacions, venent més de 30.000 entrades i esdevenint novament com el grup més venedor d’entrades per segon any consecutiu. A més, el 2016 ha servit també per celebrar els 30 anys de la banda dalt dels escenaris, una efemèride que els ha permès actuar per primera vegada a Londres o retornar a Madrid després de 20 anys.