Mazoni

Amfiteatre
23:45h

Després de 12 anys d’exitosa carrera, Mazoni (Jaume Pla) torna al Sons Solers per presentar Carn, os i tot inclòs, el seu darrer treball enregistrat en format completament acústic. Acostumat als salts sense xarxa i a la reinvenció constant, Mazoni aporta ara un disc d’extrema sinceritat, tot un manual de com renéixer de les cendres quan et sents més vulnerable que mai. Un disc on, de nou, sorprèn amb un gir estètic radical, incansable en el seu intent de no fer mai dues vegades seguides el mateix.
Només acompanyat per la seva guitarra acústica, Mazoni en fa prou amb els mínims elements per omplir el paisatge sonor i captivar-nos: una història, una melodia, la seva veu. Una fórmula que no és nova, sinó que han aplicat al llarg de la història grans referents de la música pop per lliurar-nos obres de màxima sinceritat.
En aquest viatge l’única acompanyant puntual és Judit Neddermann, que suma la seva veu a la de Jaume Pla en tres cançons, i en el que les històries apunten a vèrtexs diversos de l’amor però sobretot representen una lluita per l’autoafirmació i el renaixement personal tot sovint des de la comunió amb la natura.
Carn, os i tot inclòs, el vuitè disc d’una carrera musical rica i diversa, confirmen Mazoni com un dels grans compositors de casa nostra, un escriptor en majúscules. Tot un supervivent de la nostra escena, protagonista d’experiències singulars com la ja mítica gira dels 31 dies i autor de clàssics com Eufòria, No tinc temps o més recentment A.I.LO.D.I.U.