Judit Nedderman

Jardins
22:45h

Judit Neddermann s’ha consolidat durant els darrers anys com una de les veus de referència del panorama musical català. Després de col·laborar en diversos projectes i grups musicals com Els Amics de les Arts (veu femenina a “Bed & Breakfast”), The Gramophone Allstars o el Projecte “Viatge d’hivern” del Brossa Quartet de Corda, la cantautora de Vilassar de Mar va engegar la seva carrera en solitari l’any 2014 amb el disc Tot el que he vist, treball que li va valer dos importants reconeixements; el premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura i el Premi Descobertes 2014.

Neddermann presentarà al Sons Solers, acompanyada de la seva banda habitual, el seu segon disc Un segon, un pas ferm en la seva proposta íntima i personal en el que hi ha una barreja musical que defineix l’univers plural de la cantant (pop, folk, jazz, world) i que li ha valgut el Premi Enderrock 2017 a la Millor Cancó d’Autor per “Mireia” i el reconeixement com a Millor Disc del 2016 segons els lectors de la revista La Tornada.
Un disc on regna el català però també hi trobem castellà, portuguès i euskera. Nou temes originals i una única versió en les quals Neddermann s’obre a cantar i compartir les seves vivències, un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància del present, de l’ara i aquí.