Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te els nostres serveis, personalitzar i analitzar la seva navegació i mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències. En seguir navegant, considerem que n’accepta l’us. Per a obtenir visiti la nostra política de cookies

Guillem Roma

Finca Mas Solers
21:20h

La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb el món i amb el més enllà. Aquesta és una de les màximes d’en Guillem Roma, que aconsegueix crear aquesta connexió amb el públic a través de les seves cançons i concerts.

 

Des de la publicació del seu darrer treball Connexions (Sulawesi Records, 2017), l’artista osonenc no ha parat d’escampar el bon rollo i la frescor que desprèn la seva música. Una proposta original que fuig d’etiquetes i patrons i que ha crescut amb la força emergent de les coses lliures i amb veu pròpia.

 

Roma va debutar amb Secret Place (Afònic, 2007), amb el que només va realitzar tres concerts de presentació abans de marxar a Cuba, on va ampliar els seus coneixements musicals de piano i guitarra, i Mèxic. Establert de nou a Catalunya, les experiències del seus viatges es filtren en els seu propers treballs; Oxitocina (2012), el disc que dóna a conèixer la seva música; i Nòmades (2014), un treball eclèctic i ple de cançons enèrgiques que consoliden la seva carrera. Dos àlbums que, junt a Connexions, estan plens d’influències que van des de la música llatinoamericana fins als sons mediterranis i que conviuen elegantment amb l’espontaneïtat d’un directe enèrgic i participatiu.

 

En definitiva, la música d’en Guillem Roma desprèn poesia, naturalitat, riquesa melòdica i, sobretot, connexió amb la seva màgia!